Anne Eltard Kvartet
Med denne kvartet blændes der op for groovy vellyd.
Sounden er akustisk og ensemblet emmer af musikalsk overskud, med fyrig instrumentalmusik og nærværende, stærke sange.
Nordiske klange, etno og folk med en snert af funk og jazz, leveret med et glimt i øjet.
Anne Eltard Kvartet, er musik til et publikum, der tør give sig tid til at lytte på en tekst, musik til et publikum, der tør vove sig ud på dansegulvet.

 

Anne Eltard - Violin, sang og guitar
Komponist, producer og kapelmester.
Turnerer flittigt i ind- og udland. Har udover sine egne projekter optrådt med bl.a. Polkageist, Birds Of Beauty, Nyninngen (SE), Burning Red Ivanhoe, Kenneth Thordal, Niels Skousen, Rasmus Nøhr, T. S. Høegh, Hank Marvin (USA), Bent Fabricius, Annisette, Thomas Koppel, Anne Marie Helger, Natasha, 14 Red Ladies med Jytte abildstrøm og Daimi Gentle, Michael Carøe. Audition hos Tom Waits (USA)

Peter Klitgård - Guitarist
Har gennem årene udviklet en personlig, lyrisk og ekspressiv stil med et altid strejf af kind of blue. Klitgård kommer fra bluesmiljøet, men har haft mange afstikkere til jazz, latin, folk, viser m.m. Hans spil er enkelt, melodiøst og præget af nysgerrighed. I de senere år har han arbejdet i flere mindre sammenhænge. Klitgård/Suwalski duo spiller jazz, folk viser samt egne komp. Klitgård bluesduo. Han har turneret med bl.a. Delta bluesband, Bluestrain, Smalltown Bluesband, Barflies, Jens Lysdal, og Uffe Sten.

Anders Pedersen - Cajón og percussion
En af landets flittigst benyttede musikere, som med sit groovy spil og store charme, fortryller publikum.
Har gennem tiden turneret med bl.a. James Rejoice, Gone Fishing, Palle Mikkelborg, Anne Linnet, Anne Dorte Michelsen, Simon Lynge, Drori Hansen Furniture og Flamingo Passion.

Nicolai Land - Kontrabas og ukulelebas
Endnu en af de mest brugte musikere på den danske scene. Med sit melodiske solide spil og store nærvær, har Nicolai bl.a. turneret med Allan Olsen, Dalton, Anne Dorte Michelsen, De Danske Hyrder, Simon Lynge, Jens Lysdal og Caroline Hendersson. En solidt swingende bassist med ben i folk, rock, pop og World.
Nicolai og Anders har gennem en lang årrække spillet sammen og er en stærkt sammenspillet rytmegruppe, at have med på scenen.

Anne Eltard - Lad Lyset Leve. Christianshavns Beboerhus 29. marts, 2019

Fredag aften var der godt pakket i Christianshavns Beboerhus til releaseparty og koncert for Anne Eltard-4-numre-EP`en, Lad Lyset Leve. Lad Lyset Leve-EP`en er forvarsel om et helt album til efteråret med Anne Eltard, violinsten og sangerinden, der i år kan fejre at have være med på de danske scener i 40 år.Som det fremgår af smartfon-videoen, var der osse trængsel på Christanshavns Beboerhus´ lille scene i fredags. Ud over Anne Eltards tre medmusikere, Anders Pedersen, cajón, Nicolai Land, bas og Peter Klitgaard, lykkedes det osse en kameramand at være med på scenen, så måske Eltards 40-års-jubilæums-album udkommer med bonus-DVD.Lad Lyset Leve, titelsangen og dén på video´en, i øvrigt skrevet af Sven Aage Eltard, Annes far, tilbage i 1956, som reaktion på Sovjetunionens invasion og nedkæmpelse af et oprør mod kommunismen i Ungarn.Dét, og meget, meget mere kan du høre Anne Eltard fortælle om i podcasten via link´et lige herunder. I podcasten hører du, udover Anne Eltard i interview med undertegnede, brudstykker af studieversionen af Lad Lyset Leve-sangen og de tre øvrige sange på EP´en:https://www.youtube.com/watch?v=x3HGB5-iOcg&t=8sReleasefest "Lad lyset leve" EPÅbent Hus +Koncert med Anne Eltards kvartet

Slået op af Side 33 i Mandag den 1. april 2019